Vanliga frågor

Svar på alla dina frågor

Mer information hittar du på våra hemsidor Innergi Lund och Innergi Malmö

Vad är Innergi-programmet?

Ett 2-årigt program som "uppgraderar ditt mentala operativssystem" - d.v.s. lär dig att bättre förstå, hantera och ta ansvar för din mentala hälsa!

Vad lär man sig?

Utifrån 10 forskningsbaserade verktyg lär du dig bl.a. att jobba mer hjärnsmart, bättre förstå och hantera dina tankar och känslor, träna upp dina fokusmuskler, bli mer resilient, sänka tempot utan att tappa farten...och mycket mer! Du hittar en komplett lista på hemsidan: Innergi Lund och Innergi Malmö.

Hur mycket av min tid kommer det att ta?

Upplägget bygger på en beprövad och vinnande förändringsprocess där små lättsmälta påminnelser i vardagen, över en längre tid, tillsammans med en växande ”tribe”, skapar förutsättningar för nya hållbara vanor. Men även om du berörs och inspireras dagligen under två års tid slukar aktiviteterna väldigt få timmar per termin. Alla aktiviteter kan dessutom skruvas upp och ner utifrån vad man vill och mäktar med. Och den digitala undervisningen tittar du på när du kan och önskar.

Vem kan anmäla sig?

Alla som vill utforska vägen till ett roligare och mer mentalt hållbart arbetsliv tillsammans med (o)liksinnade från just din stad. Du som vill levla, uppgradera ditt mentala operativsystem. Du som vill kunna prestera och må på topp i vardagen. Som vill sänka tempot…utan att tappa farten. Ledare och medarbetare. Hela verksamheten. Ledningsgruppen. Arbetslaget. Föreningen. Bokklubben. Du som egenföretagare. Du som serie-entreprenör. Du som är forskare. Du som är marknadschef. Du som jobbar på en bank. Du som jobbar på en kommun. Alla är välkomna!

Vad kostar det?

Då vi vill ha med så många som möjligt för att verkligen kunna göra skillnad, kostar programmet som löper under två år enbart 6800 kr exkl. moms (3400 kr/år) och man kan välja att utnyttja sitt friskvårdsbidrag för att täcka kostnaden. Vi delar dessutom ut 5 stipendier till de som önskar gå programmet under en tid då deras ekonomin inte riktigt bär det. I priset ingår ingen förtäring (det kommer dock att erbjudas till självkostnadspris när våra träffar sammanfaller med frukost, lunch eller middag). Vissa egna utlägg kan tillkomma under spontana Innergi-på-stan aktiviteter. Det finns möjlighet att dela upp fakturan i två delar.

ERBJUDANDE: Just nu kan du köpa 5 platser och få ett gratis medlemskap. Mer info här

Erbjuder ni progammet på engelska?

I dagsläget erbjuds programmet på svenska men vi har möjlighet att anpassa oss till engelsktalande om det finns intresse för detta från en större grupp deltagare. Hör av dig om du är intresserad.

Hur har ni Covid-19 anpassat programmet?

Vi anpassar oss givetvis efter rådande covid-19 restriktioner. Vi är aldrig mer än 35 personer (med rymligt avstånd) i varje grupp som träffas. Skulle vi behöva senarelägga de fysiska träffarna hämtar vi ikapp dem i det nya året. Programmet ersätts då med extrainsatt digitalt ”bonus” program som håller oss marinerade tills vi kan ses.

 

©2020 by Innergi-Labbet. www.innergi.se Proudly created with Wix.com